onsdag 4. juni 2008

Varmt!


Der er så varmt ute no at eg kjem nok ikkje til å oppdatera bloggen før torsdag. Då er det meldt regn, ser de. Eg kosar meg ute med naboane mine for tida. Det er kjekt når ein blir litt meir kjend med naboane sine, og kan grilla og finna på andre ting saman med dei. Så det er det eg gjer på for tida, grillar og solar meg. No skal eg heim å retta tentamenar mens eg sit ute og slikkar sol:)

Ikkje gløym solkrem....

9 kommentarer:

Familien Stjern sa...

ser du har lert fra helgå me å bruka solkrem..hehe;)koss går d me de solbrente skuldrene og brøstet???

Liv sa...

Det hørres sosialt og kjekt ut med nabogrillings, og det e godt du har oppdagt solkremen. Eg glømte vår på søndag, rød fare!

Hørres i grunnen kjekkare ut å RETTA tentamenar enn å HA di. Kos deg!

Åshild sa...

for fysste gong i livet mitt ser eg faktisk antydning t å bli brune, smøre som ein gal sånn at fargen ikkje forsvinne. flasse bare litt på eina skulderå, så det så...

gled dåkke t å lesa om ka så skjedde når eg sko retta tentamenar:)

Marte Gard Ullenes sa...

Grilling, solkrem å retting av tentamenar hørres ikkje ut som ein veldig bra kombinasjon...
Så kjekt å hørra at du har fått goe kontakt me naboane. Så lenge ein ikkje kjenne naboane e di i grunnen bare i veien. :)

Åshild sa...

ja, det e egentlig sant.... det e møje meir trygt å bu der nå liskom, før visste eg ikkje heila ka folk det va eller någe. ka ti komme dåkke heim? får dåkke sommarferie i norge?

Liv sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hilsen fra landet sa...

Solkrem er tingen nå ja! Ble så nysjerrig på hvor den øya er som du bor på?! Ser for meg at du snakker omtrent som han som var sammen med Arne Brimi - fra Vestlandet, men det stemmer vel ikke helt for han er fra Voss og det er vel ingen øy... burde nok frisket opp geografi-kunnskapene ja!
God helg til deg :-)

Nunne sa...

Hei...
Fant deg, Åshild, inne hos Liv. Jeg vil gjerne være bloggvennen din! Men bloggen min er lukket nå, vil du sende meg mailadressen din, så låser jeg opp for deg.
gunnlaug.gjersvik@dcpost.no

Jeg kjenner på følelsen av å ikke få kommentarer som du skriver her...haha! Du kan stikke innom Vikveien, det er minstejenta mi sin blogg. Ho venter også på kommentarer...men ho e rny enda. Man må nesten opparbeide seg en vennekrets sjøl, har jeg trøsta henne med.
God helg på Talgjø...

Marte Gard Ullenes sa...

Me kjeme heim rundt 25. juli og blir på Talgje/ i Stavanger ca 3 veker. Viss de bare blir litt fint vær så e de omtrent fullgoe sommarferie det.