fredag 13. juni 2008

Telefonkø...

Så satt eg her då, og venta på å få komma gjennom på Bokklubbene sine telefonlinjer. Då tenkte eg: kvifor ikkje berre skriva litt på bloggen når eg lihe greit berre sit her og høyrer på den same fiolinmusikken? Eg fekk eit gavekort hjå bokklubben, og brukte det på filmar, men no har eg fått regning på desse filmane. Fy, skam Bokklubbene... "Alle våre linjer er opptatt. Vi skal hjelpe deg så fort vi kan."

Sit på jobb nesten åleine. Dei store, dvs 5.-10- klasse har aktivitetsdag og er i Sandnes og spelar fotballcup med ein annan skule. Så då er me ikkje mange igjen her. Det at dei store er borte resulterte i at eg fekk plutseleg berre 2 timar i staden for 5:) Så då blei det ein del rydding på pulten. ("Alle linjer er fortsatt opptatt, men vi skal hjelpe deg så fort vi kan") Min form for rydding er eigentleg berre å flytta ting slik at eg ikkje ser dei lenger. I dette tilfellet: bosskorga:)

No er det friminutt. Dilemma: skal eg venta til nokon kan hjelpa meg så fort dei kan i Bokklubbene, eller snakka med nokre elevar om noko middels viktig?? Eg innser jo at det ikkje er vits i å spør dykk om hjelp til dette dilemmaet, sidan de mest sannsynleg er på jobb eller skule, eller kva de enn gjer på. 18 min i telefonkø, dagen kan ikkje bli betre no!

1 kommentar:

Liv sa...

Koss enda det då? Sit du der endå?